HTC lanseaza noul HTC One M9 in Romania

41

HTC anunta astazi lansarea in Romania a noului smartphone HTC One M9, putand fi comandat prin partenerii locali, si va ajunge in magazine din 3 aprilie, in doua variante de culoare: bicolor, combinand argintiu si auriu rosé (Gold on Silver), precum si Gunmetal grey.

 

One M9 este dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core pe 64 de biti, cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, cu versiunea 7.0 a interfetei HTC Sense si cu o camera foto principala de 20 megapixeli.

 

Utilizatorii Vodafone Romania vor putea inregistra pre-comenzi pentru noul smartphone HTC One M9 in reteaua de magazine Vodafone, urmand ca telefonul sa fie livrat din 3 aprilie. De asemenea, se One M9 se poate comanda si online incepand de astazi, cu livrare din data de 3 aprilie.

 

HTC One M9 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone impreuna cu abonamentul RED 49 pe 2 ani, la pretul de 249 euro (TVA inclus). In plus, utilizatorii care plaseaza primele 50 de comenzi inregistrate pe site vor primi un voucher prin intermediul caruia vor beneficia gratuit de o pereche de casti performante.