HTC lanseaza aplicatia FootballFeed

26

HTC creeaza o noua experienta de brand pentru fanii UEFA Champions League si UEFA Europa League odata cu lansarea aplicatiei HTC FootballFeed pentru Android. Pe smartphone-ul oficial al UEFA Champions League si UEFA Europa League, noua aplicatie aduce cele mai recente statistici imediat ce sunt disponibile, intr-un format personalizabil si cu un design elegant, pentru cea mai buna experienta a unui fan.

 

Pentru cele mai noi informații despre echipe, actualizari in timp real cu detalii despre meciuri sau analize dupa fiecare partida, noua aplicatie aduce informatiile exact in momentul in care sunt facute disponibile de UEFA, devenind astfel principala sursa pentru a fi la curent cu cele mai noi actualizari. Cu o interfata bazata pe apreciatul ecran de start HTC BlinkFeed, designul aplicatiei este, de asemenea, personalizabil intr-un mod unic, astfel incat utilizatorii sa fie la curent cu echipele si meciurile care ii intereseaza cel mai mult.

 

Cercetarile arata ca tehnologia a devenit in prezent un element cheie al experientei oferite de fotbal, 83%1 dintre fani folosind un al doilea ecran in timp ce urmaresc meciul. Aplicatia HTC FootballFeed duce aceasta experienta la nivelul urmator, printr-o serie de functii menite sa inceapa si sa antreneze conversatia dintre fani pe stadion, acasa sau oriunde in lume:

 

stiri si articole Cele mai recente rezultate Detalii despre meciurile urmatoare Un flux live pentru fiecare meci, prezentand momentele-cheie Comentarii detaliate Informatie usor accesibila despre orice club sau jucatori din competitie Galerii cu fotografii incredibile Promotii si competitii exclusive pentru HTC

 

Aplicatia permite fanilor sa insereze notificari in calendarul telefonului, astfel incat sa nu piarda nici un meci și devine astfel partenerul perfect pentru orice fan interesat sa afle mai multe informații, de la detalii despre adversarul urmator și pana la verificarea celor mai recente scoruri. 

 

Fanii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a face sugestii sau de a oferi idei de functii pentru aplicatie, ce vor fi folosite pentru a dezvolta actualizari care vor transforma HTC FootballFeed in prietenul la catarama al oricarui fan2. Cele mai bune sugestii vor putea fi votate de utilizatori și apoi vor fi incorporate in urmatoarea actualizare a aplicatiei.   Philip Blair, Presedinte HTC EMEA: “Noua aplicatie HTC FootballFeed a fost proiectata pentru a imbogati experienta fanilor atunci cand urmaresc sportul pe care-l iubesc – in timpul jocului, inaintea lui sau in discutiile de dupa. Sa urmaresti fotbalul inseamna mai mult decat sa verifici scorurile, asa ca am creat o aplicatie care ofera informatii complete, o abordare de de 360 de grade ce cuprinde tot ce conteaza pentru fani si, pentru ca nu exista doi utilizatori  identici, am facut posibila personalizarea inteligenta a experientei prin care poti urmari informatiile care conteaza pentru tine, oricand ai nevoie de ele.”

 

Aplicatia HTC FootballFeed poate fi descarcata gratuit incepand de astazi, 26 noiembrie, ora 10.08 am (GMT), din Google Play.