HTC intrece Apple si produce HTC Gold la pretul de 4.425 de dolari

14

HTC a intrat in cursa cu smarphone-ul iPhone 5S Gold anuntand o editie gold a smartphoe-ului HTC One care  va costa aproximativ 4.425 de dolari. Totusi, acest model nu va fi disponibil chiar oricui, iar unul dintre dispozitivele produse va fi oferit castigatorului Premiilor MOBO (n.r – Music of Black Origin Awards) din acest an la sectiunea Cel mai bun debut.

Desi design-ul auriu al HTC One ar putea sa nu fie pe gustul tuturor, acest smarphone este destul de pretios. HTC l-a placat cu aur de 18 carate si a inscriptionat pe el logo-ul MOBO ceea ce a determinat si pretul foarte mare al acestui dispozitiv in editie limitata.

Pe langa dispozitivul care va fi inmanat castigatorului MOBO, HTC a produs alte patru smarphone-uri HTC One Gold, iar unul dintre acestea va ajunge la o persoana oarecare. Deocamdata nu este clar ce va face compania cu celelalte trei smarphone-uri ramase. Totusi, unul dintre oficialii HTC a declarat, cu privire la premiul pe care il vor oferi la MOBO: “Cei mai buni artisti au fost mereu premiati cu discuri de aur pentru a le incununa succesul, dar in ziua de astazi majoritatea asculta muzica de pe telefonul mobil. Am vrut sa celebram acest fapt.”

In ceea ce priveste dotarile tehnice al HTC One Gold, acestea raman la fel ca si la modelul normal. Asta inseamna ca HTC One Gold va fi echipat cu un ecran HD Super LCD de 5.3 inci, un procesor quad-core de 1.7 GHz si o camera foto de 4 ultrapixeli. In plus, dispozitivul va rula intefata HTC Sense 5 si va avea o baterie cu o capacitate de 2.300 mAh.

Πηγή: The Inquirer