HTC imbunatateste camera lui One cu ultima actualizare

16

Performantele camerei Ultrapixel de pe HTC One au fost detaliate prin toate review-urile de pana acum. Nimeni nu se poate plange de calitatea imaginilor capturate in conditii de iluminare scazuta, dar imaginile surprinse ziua in amiaza mare lasau de dorit.

Dupa cum se suspecta, nu senzorul camerei era cauza ci soft-ul ce se ocupa de procesarea imaginilor. HTC One este scump la vedere si este asteptat pe rafturile magazinelor abia spre sfarsitul lunii Aprilie datorita furnizorilor de componente. Acest inconvenient nu ii impiedica pe taiwanezi sa finiseze aparatul pana cand acesta va ajunge pe mainile cumparatorilor si au actualizat firmware-ul lui HTC One. Ultima actualizare a smartphone-ului ii permite acestuia sa obtina imagini mult mai bine definite. HTC mai are inca nitel de lucru. Se raporteaza ca mai exista o problema ce strica imaginile pentru care este folosit ISO800. Fara un motiv anume, pozele contin mai multi paraziti si sunt mai difuze decat cele capturate la ISO400 sau ISO1600.

HTC a declarat ca terminalele ce vor fi distribuite in Aprilie vor avea instalat ultimul update disponibil asa ca majoritatea capturilor de prin review-urile actuale nu oglindesc calitatea ce va fi obtinuta cu produsul final.

Πηγή: gsmarena