HTC First, primul telefon Facebook, va fi retras din oferta AT&T

85

Ghinionul celor de la HTC ii urmareste si in colaborarea cu gigantul socializarii, Facebook. HTC First, primul telefon Facebook, a coborat de la 99 de dolari la 99 de centi in oferta AT&T dupa doar o luna de la lansare si acum se pare ca va fi retras complet din oferta gigantului telecom american.

Dupa reducerea semnificativa a pretului, AT&T nu a reusit sa vanda nici macar 15.000 de bucati. Conform informatiilor obtinute de BGR, AT&T este obligata sa tina in vitrine telefonul o anumita perioada de timp dupa care este libera sa trimita stocul ramas celor de la HTC.

Desigur, nu putem atribui toata vina celor de la HTC. Nici aplicatia Facebook Home nu straluceste pe foarte multe dintre cele cateva modele de smartphone-uri compatibile. Cei care au indraznit sa instaleze launcher-ul au revenit pe Google Play Store cu lacrimi in ochi si comentarii negative.

Pe de alta parte, nici reprezentantii de vanzari AT&T nu au privit cu entuziasm HTC First si Facebook Home. Prin urmare, acestia nu au depus niciun efort pentru promovarea telefonului Facebook. AT&T le-a ignorat pe cele doua si favorizeaza iPhone-urile si telefoanele Samsung Galaxy S4, terminalele care aduc cel mai mare profit companiei.

Raspunsul dat de AT&T celor de la BGR a fost scurt si ambiguu: “Dupa cum am mentionat anterior, noi oferim mereu reduceri si nu am decis care vor fi planurile noastre viitoare“.

Πηγή: bgr