HTC Droid DNA debuteaza in SUA

25

Dupa cum era de asteptat, evenimentul gazduit de HTC la New York a fost dedicat lansarii phabletei Droid DNA tatuata cu sigla Verizon.

Droid DNA are specificatii similare cu ale modelului HTC J Butterfly, dedicat pietei japoneze. Are un ecran de 5 inch S-LCD3 cu rezolutie 1080p, SoC Snapdragon S4 Pro cu procesor quad de 1.5GHz Krait, grafica asigurate de Adreno 320 si 2GB de RAM. Ca o paralela pentru a va putea face o idee despre performantele phabletei, acelasi Soc de 28nm este folosit de Nexus 4 si Asus PadFone 2.

Aparatul mai detine cele doua camere devenite indispensabile, una de 8MP si cea frontala de 2MP, si suporta LTE, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.0. Cei care vor opta pentru acest aparat se pot feri de curentul din mijloacele de transport ascultand melodiile preferate stocate pe cei 16GB, redate de Beats Audio. Cei 16GB trebuie administrati cu grija deoarece telefonul diva nu permite extinderea spatiului de stocare.

Interfata Sense 4+ a celor de la HTC ruleaza pe Android 4.1 Jelly Bean, iar telefonul este disponibil doar in Statele Unite prin reteaua Verizon la 600 de dolari fara contracte cu paragrafe microscopice, adica la liber.

HTC nu si-a exprimat deocamdata intentia de a trimite phableta spre Europa, asa ca mai aveti timp sa strangeti bani pana la CES 2013 sau MWC unde se asteapta ca HTC sa-si prezinte noutatile.

Sursa: gsmarena.com