HTC Bolt este disponibil deocamdata doar in SUA

33

HTC Bolt a fost lansat oficial și este deocamdată un model exclusiv pentru rețeaua Sprint din Statele Unite. Terminalul aduce design-ul unui HTC 10 pe formatul mai mare, cu ecran de 5.5 inch (față de 5.2 la vârful de gamă). Singura chestie care i se poate reproșa este că utilizează un procesor din 2015, respectiv Qualcomm Snapragon 810. Dar probabil din rațiuni de preț, pentru că performanța rămâne decentă.

 

Terminalul are numele de Bolt printr-un parteneriat cu Usain Bolt, iar tot martketingul este bazat pe “cel mai rapid” atlet, de-asta ar fi fost normal să vină la ora actuală cu Snapdragon 821, cel mai puternic procesor acum. Dar, cum spuneam, a contat probabil și prețul, iar modelul va fi oferit cu discount-uri impresionante.

 

În rest avem un ecran QHD cu diagonala de 5.5 inch (2560×1440 pixeli), 3GB de RAM, Android 7.0 Nougat, cameră foto cu senzor de 16 megapixeli pe spate, cameră frontală de 8 megapixeli, mufă audio 3.5 mm jack, baterie integrată de 3.200 mAh. Telefonul este rezistent la apă și la praf (IP57). Are tehnologie de sunet BoomSound și căști speciale în cutie.

 

HTC Bolt va fi vândut la operator cu 25 de dolari pe lună, opțiune care deși nu mai este atât de populară, rămâne favorita celor care nu pot cumpăra direct telefonul. 

 

Sunt foarte curios dacă HTC va avea o ediție similară pentru Europa și cum se va chema ea. Vă țin la curent cu asta…

Πηγή: Engadget