HTC anunta lansarea a trei noi smartphone-uri

29

HTC aduce pe piata din Romania trei noi smartphone-uri, unul din familia HTC One, iar celelalte doua din familia HTC Desire.

 

HTC lanseaza noul HTC One M8s, cu carcasa curbata, metalica, cu un ecran Full HD de 5 inch realizat din Corning Gorilla Glass, pentru soliditate si rezistenta la socuri. Smartphone-ul vine dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 615 octa-core, cu acumulator de 2840 mAh si memorie interna de 16GB pana la 128GB prin microSD, cu o camera foto principala de 13 mp, iar cea frontala de 5 mp, cu doua difuzoare stereo frontale. HTC One M8s ruleaza Android Lollipop 5.0 si va fi disponibil la principalii parteneri in Romania, incepand cu al doilea trimestru al anului, in varianta de culoare Gunmetal Gray.

 HTC_One_M8s_1

In continuare, HTC lanseaza Desire 626G Dual SIM, succesorul telefonului HTC Desire 620G Dual SIM. Desire 626G ruleaza cu Android 4.4, vine echipat cu un procesor Octa-Core de 1,7Ghz, cu memorie de 8GB pana la 32GB prin card MicroSD, cu un ecran LCD HD de 5 inchi, cu o camera foto principala de 13 mp, cea frontala de 5 mp si cu posibilitate de filmare full HD. Noul HTC Desire 626G Dual SIM va fi disponibil in Romania in al doilea trimestru al anului, in culorile White Birch si Blue Lagoon.

 Desire_626G_Dual_SIM_WhiteBirch_1

 

Nu in ultimul rand, HTC lanseaza Desire 526G Dual SIM, un nou smartphone din familia HTC, cu procesor Quad-Core de 1,3 GHz, cu ecran HD de 4.7 inch, cu o camera principala de 8 mp si cea frontala de 2 mp. Acesta va fi disponibil pe plan local de la inceputul lunii aprilie, in variantele de culoare Terra White & Glacier Blue si Stealth Black.

 

Desire_526G_Dual_SIM_Glacier_Blue_2