HP prezinta doua noi PC-uri detasabile 2 in 1 cu sistem de operare Android sau Windows 8

9

HP a prezentat doua PC-uri detasabile: HP SlateBook x2 si HP Split x2 care ofera functionalitatea completa a unui notebook, insa ecranul detasabil poate fi utilizat si pe post de tableta.

Ruland pe sistemele de operare Android, respectiv Microsoft Windows 8, aceste dispozitive 2 in 1 combina puterea statiei de lucru si portabilitatea, oferindu-le clientilor flexibilitatea de a crea, utiliza si partaja continutul creat.

Portofoliul HP de PC-uri de ultima generatie este conceput sa ofere posibilitatea de a se conecta la date pe dispozitive care se adapteaza cu usurinta nevoilor consumatorilor. Indepartand sistemul magnetic de prindere, utilizatorii pot trece elegant de la o forma la alta – tableta si notebook PC – totul intr-un singur dispozitiv.

  • modelul HP SlateBook x2 este primul dispozitiv detasabil cu sistem de operare Android si procesor mobil NVIDIA Tegra 4, care le ofera utilizatorilor posibilitatea unor jocuri video mai realiste, navigare rapida pe Internet si redare video high-definition (HD) de calitate
  • modelul HP Split x2,care ruleaza pe sistemul Microsoft Windows 8, dispune de un ecran cu diagonala de 13,3 inch si de un procesor puternic, si este ideal pentru munca sau jocuri.

“Clientii vor sa acceseze si sa partajeze continut oriunde, oricand, pe orice dispozitiv conectat la Internet si se asteapta ca aceste conexiuni sa fie impecabile,” a declarat Ron Coughlin, Vicepresedinte Senior si Director general, Consumer PCs, HP. “HP SlateBook x2 si HP Split x2 sunt dispozitive de noua generatie si cele mai recente exemple ale angajamentului nostru continuu de a revolutiona experienta informatica prin faptul ca le oferim clientilor flexibilitatea necesara pentru a fi productivi acasa, la birou sau in deplasare.”  

HP SlateBook x2 si Split x2 se alatura premiatului HP ENVY x2 ca parte a portofoliului HP de PC-uri detasabile. In acelasi timp, HP SlateBook x2 face parte, impreuna cu HP Slate7 din miscarea HP de a oferi acces la experienta Google, si de a furniza acces prin intermediul mai multor sisteme de operare.

Produsele vor fi disponibile din  iulie 2013. Informatii suplimentare despre HP SlateBook x2 si HP Split x2 sunt disponibile la www.hp.com/x2 si pe pagina The Next Bench.