HP ofera noi beneficii clientilor sai in Romania

16

Compania HP a anuntat ca extinde garantia produselor adresate consumatorilor finali  la 2 ani, fata de 1 an, cat era perioada de garantie standard. Produsele vizate sunt imprimante, calculatoare personale, notebook-uri si monitoare comercializate pe teritoriul Romaniei si achizitionate de catre persoanele fizice.

Noua extensie se aplica incepand din 1 aprilie 2013, numai pe baza certificatului de garantie. Astfel, compania confirma inca o data devotamentul fata de clientii din Romania si calitatea produselor oferite.

„Ca parte a experientei HP, ne dorim sa oferim clientilor toate facilitatile pentru ca ei sa aleaga cu incredere produsele noastre pentru activitatile lor zilnice din mediul profesional sau personal. Decizia se incadreazain strategia companiei de a demonstra inca o data calitatea portofoliilor noastre complexe si, mai ales, accesibilitatea lor”, a declarat Tiberiu Dobre, Country Manager Printing and Personal Systems Group, HP Romania.

Partenerii autorizati de service HP sunt informati in privinta procedurii pentru acordarea garantiei pentru cel de-al doilea an. Compania vizeaza uniformizarea extensiei de garantie pentru toate produsele din portofoliu disponibila consumatorilor inca din momentul achizitiei.