HP a lansat noi produse pentru firme mici si mijlocii

15

Noile oferte HP pentru IMM includ seriile de notebook-uri ProBook 400 si 200, scanerul Scanjet Sheet-feed si imprimantele LaserJet si Officejet.

Firmele mici si mijlocii incearca sa acopere necesarul zilnic de tehnologie prin echilibrarea raportului dintre performanta, calitate si design.  HP a dezvoltat pentru acest sector notebook-uri de inalta performanta si solutii fiabile de imprimare, usor de integrat in mediile de afaceri. In plus, ofertele HP sunt concepute astfel incat sa se incadreze in bugetele IMM-urilor, oferind in acelasi timp o atentie sporita productivitatii.

Notebook-urile din seria HP ProBook 400 este formata din patru modele concepute pentru clienti preocupati de costuri care vor sa lucreze mai inteligent fara a compromite designul. Dotate cu ecrane avand diagonale de 17,3 inch (44cm), 15,6 inch (40cm) si 13,3 inch (33.8cm), si cu o gama de procesoare puternice Intel si AMD, notebook-urile din noua serie HP ProBook 400 sunt cu pana la 36% mai subtiri si 18% mai usoare decat notebook-urile din generatiile anterioare.

Acestea sunt echipate cu Solid State Drives (SSD-uri), optiuni de conectivitate care includ 4G, WWAN (4,5) si securitate maxima, cu HP Client Security. In plus, notebook-urile au sistem de sunet DTS Sound+.

HP 200 Series au ecran de 15,6 inch (39,6cm), o gama de capabilitati wireless si procesoare Intel si AMD.

Notebook-urile au un design atractiv si accesibil pentru crearea de continut si utilizare facila acasa sau la birou, in timp ce o carcasa durabila ajuta la protejarea notebook-urilor, indiferent de locatie. Seria integreaza sisteme multimedia standard de inalta calitate cu software si caracteristici preinstalate. Modelele pot fi conectate la monitoare mai mari de tip HD prin portul HDMI, si au boxe Altec Lansing.

Notebook-urile HP ProBook 400 si HP 200 vor fi disponibile in zona EMEA in mai 2013.

Imprimantele HP LaserJet Pro MFP M521, HP LaserJet Enterprise M725 si scanerul HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed sunt disponibile in prezent in toata lumea.

Imprimanta HP Officejet Pro 251dw si multifunctionalul HP Officejet Pro 276dw MFP sunt disponibile in prezent in zona EMEA, iar HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One va fi disponibil clientilor incepand cu luna august 2013.