Honor Holly, smartphone-ul low budget cu sistem de operare Android 4.4.2

36

Honor, una dintre subsidiarele detinute de Huawei, a anuntat lansarea smartphone-ului Honor Holly, un smartphone Android cu procesor quad-core. Pretul de vanzare va fi de aproximativ 170 de dolari, ceea ce inseamna ca dispozitivul se incadreaza in categoria budget.

 

Desigur, faptul ca face parte din segmentul budget se reflecta si in specificatiile tehnice ale Honor Holly. Astfel, smartphone-ul este dotat cu un ecran de 5 inci care ofera o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, cu o densitate a pixelilor de 294 ppi. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat, iar Holly va fi dotat si cu noua interfata dezvoltata de Honor, Graphic UI. Aceasta va permite utilizatorilor sa schimbe caracterele afisate pe tastatura printr-o simpla trecere a degetului pe ecran, vor exista ferestre care par ca plutesc, dar si alte facilitati.

 

Honor Holly este alimentat de un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, are o memorie RAM de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 16 GB, dar poate fi extinsa pana la 32 de GB cu ajutorul unui card de memorie microSD. Camera foto este una de 8 megapixeli cu blit si functie autofocus, iar camera frontala este una de 2 megapixeli. In plus, Honor a introdus o serie de optiuni noi la nivelul camerei foto, asa cum este optiunea Full Focus care permite utilizatorilor sa ajusteze cantitatea de lumina provenita de la blit dupa ce fotografia a fost surprinsa. Bateria care alimenteaza smartphone-ul are o capacitate de 2.000 mAh, iar dispozitivul beneficiaza de suport dual-SIM.

 

Honor Holly va incepe sa fie disponibil de pe 23 februarie si se va vinde in doua variante de culori – alb si negru.

 

Πηγή: The Inquirer