Honda Civic 2016 devine al doilea automobil al companiei care primeste Android Auto si Apple CarPlay

  12

  In luna iulie, Honda a anuntat ca versiunea 2016 a autoturismului Accord va fi primul model al firmei care va primi compatibilitate pentru sistemele de operare Android Auto si Apple CarPlay. Recent, insa, firma a anuntat ca, pe langa Accord, si modelul Civic 2016 va primi aceleasi dotari.

   

  Viitoarea editie Honda Civic va fi dotata cu un display de 7 inci integrat in bord (doar pentru modelele EX) care este bazat pe Android la fel ca Pilot si permite utilizatorilor de smartphone sa preia controlul aplicatiilor, a navigarii si a altor controale. Interiorul habitaclului a fost si el redesenat pentru a se potrivi unui cadru mai jos si mai lat, iar Honda Civic 2016 ar mai putea oferi soferilor sistem automat de franare si un sistem de manevrare automata a volanului, atunci cand senzorii detecteaza pericole in trafic. In plus, modelul Civic 2016 va fi prima masina a producatorului care va fi echipata cu Adaptive Cruise Control care permite urmarirea unei alte masini la viteze mici.

   

  Deocamdata Honda nu a dat niciun fel de detalii legate de pretul de comercializare, insa autoturismele vor ajunge la dealer in aceasta toamna.

   

  Πηγή: Engadget