Hitachi lanseaza gama de televizoare UltraVision

17

Hitachi a scos pe piata noua sa gama de televizoare inteligente 3D si noua generatie de HD TV-uri. Cele mai interesante produse dintre toate par sa fie televizoarele UltraVision UltraThin LED. Acestea ofera o lumina stralucitoare si culori vii, impreuna cu o imagine HD de foarte buna calitate si rata de improspatare a imaginii de 60 Hz sau 120 Hz.

Printre dispozitivele lansate de Hitachi se numara si televizorul W806 Smart 3D, care poate fi echipat cu un display de 48 sau 55 de inci. Aceasta linie de produse ofera  o rata de improspatare a imaginii de 120 Hz, atunci cand utilizatorii folosesc continut 3D. De asemenea, exista suport pentru conexiunea Wi-Fi si IPTV.

Gama de televizoare S606 este dotata cu un port MHL compatibil HDMI. Portul HDMI ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi un stick de streaming – astfel ca se obtine un control asupra continutului video online. Totdata, gama S606, are o rata de improspatare a imaginii de 120 Hz si suporta rezolutie full HD. Dimensiunile la care pot fi achizitionate dispozitivele sunt 42, 46 sau 55 de inci.

Hitachi a lansat alte 3 produse in gama Value Series. Acestea se numesc  S406, H306 si H316. Toate dispozitivele din aceasta categorie se incadreaza in randul televizoarelor ultra-subtiri. De asemenea, ofera suport audio surround si Dolby Digital. Modelul S406 are un ecran de 32 de inci, o rata de reimprospatare a imaginii de 60 Hz si poate reda continut la rezolutia de 720 de pixeli. Modelul H306 este un dispozitiv mai mic, cu un ecran de doar 29 de inci care, de asemenea poate reda continut video  la 720 de pixeli, cu o rata de reimprospatare de 60 Hz. Hitachi H316 poate fi achizitionat la dimensiuni de 29, 32 sau 39 de inci. La fel ca si modelele precedente, rata de improspatare a imaginii este de 60 de Hz. Acest produs poate reda continut full HD, indiferent de dimensiunea ecranului.

Totodata, compania a lansat si o serie de noi accesorii pentru televizoare. Printre acestea se numara boxele de tip Sound Bar care sunt echipate cu 4 difuzoare ultra-eficiente si 2 tweetere de inalta frecventa cu amplificatoare Clasa D.

 

Sursa: TGDaily