Hisense intra pe piata tabletelor cu doua modele ieftine, Sero 7 Pro si Sero 7LT

36

Hisense a intrat ieri pe piata tabletelor, dupa ce a lansat, la New York, seria Sero 7, care cuprinde doua modele, Sero 7 Pro si Sero 7LT, preturile pentru aceste modele fiind de 149 dolari, respectiv 99 dolari, a anuntat compania.

Hisense Sero 7 PRO are display cu diagonala de 7 inci si rezolutie de 1280 x 800 High Definition. Modelul are procesorul Nvidia Tegra 3 quad-core si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Pe langa acestea, modelul are 1 GB RAM, memoria de stocare de 8 GB, precum si doua camere, una in fata, de doi megapixeli, iar cealalata, pe spatele tabletei, de cinci megapixeli. De asemenea, mai are porturi mini HDMI, SD si USB, NFC (Near Field Communications) si Bluetooth. Modelul are o baterie care asigura o autonomie de 10 ore. Tableta este livrata cu Twonky Beam, care permite utilizatorilor sa partajeze resursele locale si de pe Internet cu alte echipamente prin intermediul unei retele DLNA.

Pretul pentru Hisense Sero 7 PRO este de 149 dolari, in SUA.

Sero 7 LT este se adreseaza mai mult copiilor, conform producatorului, pretul fiind de 99 de dolari.

Aceasta tableta are un procesor dual core la 1,6 GHz, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, monitor de 7 inci cu rezolutie 1024 x 600 pixeli, 1 GB RAM si memorie interna de 4 GB, precum si mini HDMI, SD, port microUSB si conexiune WiFi.