hipMenu, platforma de food ordering, ajunge si in Timisoara

51

hipMenu, platforma de food ordering din Cluj-Napoca, se extinde si pe piata din Timisoara. Astfel, in doar cateva luni de la lansarea pe noua piata, aplicatia a atras in portofoliu 20 de restaurante de renume din Timisoara, asteptandu-se ca in cel mai scurt timp sa devina si prima optiune a timisorenilor atunci cand vine vorba de livrarea meselor.

 

Potrivit reprezentantului companiei, in prezent, aplicatia hipMenu colaboreaza cu 20 restaurante din Timisoara, printre care fac parte si branduri cunoscute la nivel local sau international, precum sunt Casa del Sole, Bio Fresh, Subway, My Chicken King, Dopo Poco, Pizza la Maria sau Wake up Pub. In plus, echipa hipMenu este intr-un continuu proces de prospectare a noii pietei, aflandu-se in diferite stadii de listare si cu alte restaurante din Timisoara.

 

Conform acestuia, principalele beneficii care decurg odata cu listarea unui restaurant in cadrul unei aplicatii specializate de livrari se reflecta atat in fidelizarea sau atragerea de noi clienti, cat si in scaderea semnificativa a costurilor de marketing, operationale sau de procesare a comenzilor.

 

Mai mult, potrivit acestuia, incepand cu aceasta luna, timisorenii vor avea la dispozitie si o noua versiune a aplicatiei, disponibila utilizatorilor de iOS si Android, care vine cu imbunatatiri considerabile, atat la nivel de interfata, cat si in ceea ce priveste functionalitatea.

 

hipMenu colaboreaza in prezent cu peste 50 de restaurante din Cluj-Napoca si Timisoara si, in acest an, isi propune atat dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste doua orase, cat si expansiunea pe alte piete de interes din Romania. hipMenu poate fi descarcata gratuit, fiind disponibila in varianta pentru IOS sau Android pe App Store sau Google Play.