Here Maps pentru iOS poate fi acum descarcata gratuit

19

Here Maps, aplicatia de harti cu suport offline a ajuns pe iOS si poate fi descarcata gratuit de catre utilizatori din magazinul online App Store. Aplicatia a fost descarcata de peste 4 milioane de utilizatori ai sistemului de operare Android, iar acum aceasta devine disponibila pe mai multe platforme.

 

Here Maps pentru iOS ofera utilizatorilor de smartphone-uri iPhone acces gratuit la harti de inalta acuratete din peste 150 de tari. In plus, aceastea vor putea fi accesate si fara sa fie nevoie de o conexiune la internet. De asemenea, aplicatia include suport vocal si navigare pas cu pas sau pentru pietoni in peste 119 tari, in timp ce mai mult de 950 de orase cuprind si harta transportului in comun.

 

Utilizatorii isi pot planifica rutele si au parte de estimare a timpului pana la destinatie, dar pot si sa compare acest timp cu diferite moduri de deplasare (transport in comun, mers pe jos etc.) Here Maps pentru iOS incorporeaza si estimari de trafic in timp real pentru 40 de tari, inclusiv SUA, Rusia, Germania, Franta si Marea Britanie.

 

Unul dintre expertii in tehnologie considera ca aducerea Here Maps pe mai multe sisteme de operare ajuta la oferirea unor experiente mai bogate utilizatorilor. Aplicatia va ajuta la o legatura mai buna intre platforme in viitor, fie ca este vorba despre smartphone, sisteme auto sau cele care leaga gadget-uri inteligente in platforma Internet of Things.