Hearthstone primeste doua modalitati de joc noi

31

Blizzard a decis sa faca o schimbare majora in cadrul jocului Hearthstone si a introdus doua modalitati de joc noi. Astfel, modul Standard va permite jucatorilor experimentati sa nu se plictiseasca si sa fie inca entuziasmati de lumea virtuala in care intra, in timp ce formatul Wild va pastra elementele traditionale ale jocului.

 

Mai in detaliu, modul de joc Standard va permite jucatorilor sa concureze unii cu altii doar cu cele mai recente Hearthstone cards. Astfel, cartile cu care vor juca gamerii vor fi doar cele lansate in anul in curs sau in anul precedent, dar si seturi de baza. Acest mod de joc promite sa faca experienta utilizatorilor una mai dinamica si echilibrata si le va permite sa avanseze mai repede, fara sa mai fie nevoiti sa colectioneze atatea elemente. De mentionat mai este ca modul Standard va fi disponibil in format Friendly Challenges, Ranked si Casual, astfel ca nu va afecta formatele Arena, Solo sau Adventures.

 

Modul de joc Wild este un nou nume pentru forma de joc clasica a Hearthstone, insa va oferi utilizatorilor actiune impredictibila. Spre deosebire de modul Standard care se concentreaza pe elementele noi, modul Wild ofera utilizatorilor o experienta clasica de joc in care se pot distra dupa dorinta. In ceea ce priveste jocul propriu zis, modul Wild nu schimba absolut nimic, utilizatorii vor putea sa urmeze aceleasi reguli ca si pana acum.

 

Clasamentele utilizatorilor se vor face diferit pentru fiecare mod de joc, asta inseamna ca un singur utilizator va putea atinge cele mai inalte nivele la fiecare dintre aceste moduri de joc. Iata si doua materiale video care dau mai multe detalii despre schimbari:

 

 

 

Πηγή: Hearthstone