Hearthstone Heroes of Warcraft te asteapta cu o noua aventura: Blackrock Mountain

29

Prima parte a aventurii Blackrock Mountain™ pentru Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ este acum disponibila! Blackrock Mountain te arunca intr-o serie de confruntari cu personaje memorabile, pe parcursul celor cinci parti ce vor fi disponibile in luna aprilie.

 

Cei carora nu le este frica sa-si parleasca sprancenele in focurile muntelui vor fi rasplatiti cu o serie de carti noi, numai bune de adaugat la colectie si implicit in pachetele personalizate.

 

In Blackrock Mountain, jucatorii de Hearthstone vor fi prinsi in mijlocul unui razboi intre cateva factiuni puternice care se lupta pentru controlul acestui munte legendar, precum Dark Iron, elementali, dragoni sau chiar Ragnaros, personaj legendar al universului Warcraft. Cei care vor spulbera totul in jurul lor vor avea parte de o recompensa pe masura — 31 de carti inspirate din aventura montana si personajele acesteia, ce vor creste optiunile tactice pe care vi le ofera Hearthstone.

 

Adventure Mode forteaza jucatorii sa gandeasca outside the box si sa gaseasca noi strategii,” a afirmat Mike Morhaime, CEO si cofondator Blizzard Entertainment. “Dupa ce noii inamici si mecanicile unice de joc din Blackrock Mountain ii vor pune pe jucatori la incercare, suntem curiosi sa aflam cum vor folosi acestia cartile proaspat obtinute.”

 

Prima parte a aventurii Blackrock Mountain — Blackrock Depths — este disponibila incepand de azi, cu cate o noua parte deschizandu-si portile in fiecare saptamana a lunii aprilie. Fiecare parte poate fi achizitionata separat la pretul de 700 gold sau €5.99 pentru PC, tablete Windows si Android™ sau €6.99 pentru tablete iPad®. Cei care se incumeta sa cucereasca muntele dintr-o singura lovitura pot achizitiona la pachet toate partile aventurii Blackrock Mountain la pretul de €21.99 pentru PC, tablete Windows si Android™ sau €24.99 pentru tablete iPad®.

 

Blackrock Mountain este acum disponibil in Europa pentru Windows, Mac, iPad® si tablete Windows si Android™. Hearthstone: Heroes of Warcraft va fi disponibil in curand si pentru telefoane mobile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.playhearthstone.com.