Havoc, primul DLC pentru CoD:Advanced Warfare, a fost lansat astazi

26

Call of Duty: Advanced Warfare pentru PlayStation 4 si PlayStation 3 a primit patru harti noi, Zombie mode si arma AE4, toate incluse in Havoc, primul DLC din cele patru programate sa apara anul acesta.

 

Pe harta Core jucatorii se vor lupta intr-o centrala nucleara dezafectata din desertul Gobi. Locatia este complexa si poate acomoda toate stilurile de joc avand zone deschise pentru sniperi, tuneluri pentru camp si suficiente obstacole din spatele carora sa sara rusher-ii. Condimentele hartii sunt dronele de decontaminare. Acestea, odata activate, il vor asista pe jucator in lupta cu schipa adversa.

 

Urban este o harta dezvoltata pe verticala si a fost gandita astfel incat sa fie utilizate la maxim abilitatile oferite de Exoskeleton si viteza de reactie a jucatorilor. Sideshow pe de alta parte, este o harta deschisa pe care sniperii vor face hora in timp ce restul claselor vor servi drept tinte in timp ce se invart in jurul clovnului din mijlocul acesteia.

 

A patra mapa se numeste Drift si are ca locatie o statiune de ski. Punctul de reper al acesteia este caruselul din centru, iar surpriza este o avalansa. 

 

Noul mod de joc pentru CoD: Advanced Warfare este Exo Zombie. Acesta te pune in pielea a patru angajati Atlas care au ratat evacuarea si trebuie acum sa reziste valurilor de zombie accesorizati cu exo schelet. Pentru ca modul sa fie cat mai captivant, personajele controlate de cei patru jucatori imprumuta vocile si infatisarea actorilor John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) si Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street).

 

DLC-ul Havoc poate fi achizitionat indivitual de posesorii PlaySyation sau odata cu pachetul Season Pass, care include toate cele patru DLC-uri (Havoc, Ascendance, Supremacy, Reckoning).