Hash, aplicatia care elimina informatia inutila din Twitter si afiseaza stiri

20

Twitter este un feed constant de continut extrem de divers. Uneori, utilizatorilor le e greu sa tina pasul, daca nu stau constant cu ochii pe postarile pe care le afiseaza reteaua sociala. Totusi, o noua aplicatie numita Hash ar putea veni in ajutor.

 

Hash a fost lansata recent si este o aplicatie care se vrea un feed cultivat de elemente despre care utilizatorii vorbesc cel mai mult. In plus, aplicatia ofera acces celor care o folosesc la subiectele de discutie cele mai aprinse din ziua respectiva. Astfel, pentru acei utilizatori care se simt asaltati de multimea de postari de pe Twitter, Hash poate fi o solutie.

 

Hash are o singura functie, insa este o aplicatie foarte eficienta. Prin extragerea subiectelor despre care oamenii vorbesc cel mai mult si alcatuirea unui clasament, Hash permite utilizatorilor sa elimine “zgomotul” cauzat de postari inutile si sa ajunga direct la stiri, esentiale pentru ziua respectiva. Desigur, numele v-ar putea duce cu gandul la hashtag-uri, insa nu asa functioneaza aplicatia. Aceasta aduce stiri reale de pe site-urile de stiri. De exemplu, daca o echipa castiga un meci important, utilizatorii vor vedea sugestii de articole pe acest subiect, dar nu si postarile de bucurie sau tristete ale altor utilizatori.

 

In plus, desi Hash este optimizata pentru a avea o interfata pentru stiri, este, de asemenea, si un client de Twitter. Daca utilizatorii apasa pe butonul Join the Conversation, aplicatia ii va trimite direct in clientul stoc de Twitter si vor putea posta de acolo.

 

Hash pare sa fie cea mai usoara metoda de a ordona feed-ul de postari de Twitter. Astfel, stirile importante ajung mai rapid la cei interesati. Aplicatia se poate descarca gratuit.

 

Πηγή: Slashgear