Hands-on: YotaPhone 2 [VIDEO]

32

Smarphone-ul YotaPhone 2 a fost prezentat acum mai bine de un an, la evenimentul MWC 2014. Dispozitivul a adus o premiera intrucat incorporeaza un ecran traditional, dar si unul e-ink. De la inceputul anului trecut, firma producatoare pregateste un model care sa ajunga la vanzare si exista zvonuri care sustin ca acesta lansare ar putea avea loc chiar luna aceasta.

 

Chiar daca dotarile YotaPhone 2 sunt specifice anului trecut, smartphone-ul reuseste sa faca o impresie destul de bun. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 800, exista o memorie RAM de 2 GB, iar capacitatea de stocare este de 32 de GB. In plus, camera foto este una de 8 megapixeli, iar camera frontala are 2 megapixeli. Ecranul principal este unul de 5 inci, OLED, care ofera o rezolutie de 1080p, in timp ce ecranul e-ink are 4.7 inci si are o rezolutie quarter-HD.

 

Totusi, oricare ar fi specificatiile tehnice pe hartie, o interactiune directa cu smartphone-ul YotaPhone 2 poate oferi informatii mult mai precise. Iata, deci, un material video care prezinta un hands-on cu dispozitivul:

 

 

Πηγή: PocketNow