Halo: Spartan Strike a ajuns pe mai multe platforme

36

Halo este, cu siguranta, unul dintre produsele de succes ale Microsoft si unul dintre elementele diferentiatoare pentru platforma Xbox One. Lansarea Halo: Spartan Assault pe sistemul de operare Windows Phone, Windows pentru PC si Steam a fost una logica pentru ca, acum doi ani, acestea erau principalele platfome pe care Microsoft planuia sa se extinda.

 

Totusi, recent, Microsoft a decis sa seteze noi limite. Jocul Halo: Spartan Strike care a fost anuntat in octombrie anul trecut a fost lansat oficial si nu numai ca este compatibil cu Windows 8.1, Windows Phone si Steam, dar acum si utilizatorii iOS se pot bucura de joc. De altfel, in mod suprinzator, Microsoft a decis sa lanseze versiune iOS a Halo: Spartan Strike cu cateva ore inainte de a o lansa pentru platformele proprii. Asta demonstreaza ca giantul incearca sa se extinda cat mai mult si a renuntat la limitarile care sa vizeze doar platformele Windows.

 

Jocul Halo: Spartan Strike costa 5.99 dolari, iar utilizatorii care vor sa achizitioneze un pachet format din Halo: Spartan Strike si Halo: Spartan Assault vor trebui sa plateasca 9.99 dolari. Iata si un material video de promovare pentru Halo: Spartan Strike:

 

 

Πηγή: PocketNow