Gymwatch iti spune daca iti lucrezi corect muschii [video]

32

Dupa efortul depus ca sa ajungi la sala de fitness, urmeaza efortul de a face exercitiile fizice corect, iar pentru asta este nevoie de un instructor sau de experienta capatata in urma durerilor cauzate de greseli. Sau de o bratara care sa-ti spuna daca ce faci este corect. Gymwatch este un produs care acum iti poate deveni instructor la sala, dupa ce s-a bucurat de o campanie de succes pe Indiegogo.

 

Atasezi Gymwatch pe brat sau pe picior, pornesti aplicatia speciala, selectezi exercitiul pe care urmeaza sa-l faci, apoi o animatie iti va spune cum sa lucrezi corect, va calcula miscarile si-ti va spune cand ceva nu merge bine.

 

Partile negative ale Gymwatch sunt ca, deocamdata, aplicatia pentru Android nu a fost lansata, cea pentru iOS este inca in beta, ca dispozitivul monitorizeaza doar membrul pe care este atasat, asadar nu te va anunta daca bratul drept este solicitat intr-un mod gresit, daca nu este atasat pe el. Solutia in acest ultim caz ar fi, evident, sa cumperi doua unitati, insa una singura costa 200 dolari.

 

Πηγή: engadget