GTA San Andreas ajunge pe dispozitivele iOS

34

Rockstar, compania producatoare a seriei Grand Theft Auto, a anuntat de curand ca GTA San Andreas va ajunge pe dispozitivele iOS, Android si Windows Phone. In acest moment, jocul este lansat oficial si disponibil pentru platforma iOS.

 

Jocul GTA San Andreas pentru iOS aduce o grafica de inalta rezolutie care a fost conceputa special pentru dispozitivele mobile. Paleta de culori si luminozitatea acestora a fost imbunatatita, la fel ca si personajele prezente in joc, totul pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai inalta calitativ pe dispozitivele iOS.

 

In plus, Rockstar a adaus imbunatatiri si la nivelul umbrelor din joc, dar si la nivelul reflexiilor care par reale. Toate acestea pentru dispozitivele iPad generatia a patra si mai sus si seria iPhone 5. Imbunatatirile au fost posibile pentru ca gadget-urile incorporeaza procesoare mai performante.

 

Mai exista posibilitatea de a salva acest joc in sistemul de stocare cloud, astfel incat sa poata fi jucat pe toate dispozitivele iOS pe care le detine utilizatorul, dar pentru acest lucru este nevoie de un abonament Rockstar Social Club. In aceasta versiune pentru dispozitivele mobile a mai fost adaugat si un control dual alcamerei din GTA San Andreas si alte asemenea tipuri de controale pe care utilizatorii le pot seta dupa dorinta.

 

GTA San Andreas poate fi descarcat din magazinul online App Store pentru pretul de 9.99 dolari.

 

Πηγή: GSM Arena