Gresso Meridian – o colecţie de telefone de lux, cu carcase din titan şi tastaturi din aur

- Adrian Ungureanu
430

Producătorul de obiecte de lux, Gresso, tocmai a anunţat lansarea unui telefon care le-ar surâde celor care au prea mulţi bani şi nu au ce sa fac cu ei. Compania care a produs şi un iPhone 7 cu carcasă de titan, încrustată cu diamante, în această toamnă, a prezentat Meridian Collection.

În sine, nu pare un telefon extraordinar. Are formă de telefon clasic. Compania spune că este un produs care îmbină tehnologia de înaltă performanţă cu un design sofisticat creat din materiale de lux.

Compania ar dori să-l percepem ca pe un telefon performant, dar este destul de greu ţinând cont de ce alte telefoane sunt pe piaţă. Acesta vine în două variante, fiecare cu trei versiuni, care prezintă mici variaţiuni de design şi materiale utilizate la fabricaţie. Una din variantele principale vine cu carcasă din titan şi tastatură din oţel inoxidabil. Cealaltă serie vine cu carcasă neagră de titan şi taste din aur de 18K. Dar nu toate cele trei subversiuni ale sale.

Este produs într-o serie limitată, compania anunţând câte 999 de modele pentru fiecare versiune în parte. Cel mai ieftin model, are un preţ de 3.000 de dolari, iar cea mai scumpă variantă, costă 9.500 de dolari. Compania da startul comenzilor începând cu 26 decembrie.