Grand Cinema & More redefineste experienta cinematografica

25

Grand Cinema & More relanseaza Grand Ultra, prima sala de cinema din Romania care ofera o experienta cinematografica completa.

 

Sala Grand Ultra aduce in premiera un grad unic de confort si design, fiind dotata cu cel mai lat ecran de cinema din Romania – 22,5 m, design black box si revolutionarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinatia perfecta pentru pasionatii de film.

 

In sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, in premiera pentru Romania, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scara larga de catre producatorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai noua tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente. Sistemul permite atat pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui in functie de actiunea filmului.

 

O atentie speciala a fost acordata si ecranului de tip „screen silver”, cu forma concava, ideal pentru o experienta vizuala optima. Atat culoarea argintie, cat si textura si forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate superioara a imaginii.

 

Grand Ultra beneficiaza si de dublu proiector 4K cu capacitate 3D si HFR, fiind singura sala din Romania care detine aceasta solutie inedita chiar si pentru filmele 3D. Tehnologia asigura o imagine de exceptie, un contrast perfect si o luminozitate superioara, astfel incat filmele devin mai vii si mai dinamice.

 

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri si este locul potrivit pentru pasionatii de film care cauta experiente cinematografice impresionante, captivante si coplesitoare. Acestea vor putea fi traite odata cu difuzarea unor filme precum „Insurgent”, „The Avengers: Age of Ultron”, „Pixar’s Inside Out”, „Terminator: Genesys”, „Mad Max: Fury Road”, „Mission: Impossible – Rogue Nation”, „Spy”, „Tomorrowland”, „San Andreas”, etc.