Graficele care arata cat de perfomant este ecranul Galaxy S6

19

Fara indoiala, Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata. O firma de specialitate a efectuat o serie de teste pentru a vedea cat de bine se descurca ecranul acestui smartphone, iar rezultatele sunt spectaculoase.

 

In graficul de mai jos puteti vedea diferntele intre gradele maxime de luminozitate ale diverselor smartphone-uri. Daca au activat modului Auto Boost, atat Samsung Galaxy S6 cat si Galaxy S6 edge se plaseaza pe primele doua locuri in top.

 

1sgs6

 

Un alt grafic arata ca Galaxy S6 are cea mai buna saturatie a ecranului dintre dispozitivele Android existente in prezent pe piata si doar iPhone 6 il intrece, ocupand primul loc. Site-ul de specialitate a notat ca “daca Samsung nu calibreaza manual ecranul Galaxy S6, lucru care ar fi extrem de nepractic, se pare ca aceasta este cea mai buna calitate a saturatiei pe care o poate da un ecran de serie (n.r. – a unui dispozitiv Android). Tot testele efectuate de companie au relevat ca acuratetea la nivel de afisaj alb-negru este si ea una dintre cele mai bune existente pe piata in acest moment. Iata graficul legat de saturatie:

 

2sgssaturation

 

Πηγή: BGR