Google vrea sa atraga utilizatorii business cu ajutor Android for Work

15

Exista angajati care prefera sa isi foloseasca telefonul propriu si pentru serviciu si nu vor sa detina un telefon care sa fie folosit doar pentru chestiunile legate de munca. Companiile au inceput sa accepte acest lucru in ultimii ani, mai ales ca din ce in ce mai multi producatori include pe dispozitive unelte enterprise si de securitate.

 

Anul trecut, in cadrul evenimentul Google I/O compania a anuntat ca va introduce cateva unelte noi dedicate sarcinilor de serviciu in cadrul sistemului de operare Android Lollipop. Totusi, se pare ca firma a facut eforturi extensive, intrucat a transformat acea initiativa in recent lansatul Android for Work. Android for Work va permite crearea de profiluri de utilizatori specifice pentru job si va pastra datele si aplicatiile separate de continutul personal al utilizatorului. De exemplu, specialistii IT vor putea sa isi seteze permisiuni pentru aplicatii si sa creeze astfel un mediu sigur si izolat de continutul care nu este legat de serviciu.

 

Google a inceput deja parteneriate cu cativa parteneri care sunt interesati de Android for Work, inclusiv producatori de dispozitve, firme de software si alte companii care au dezvotat programe de management enterprise.

 

Πηγή: PocketNow