Google va lansa functia Auto Awesome care va crea povesti din materialele video ale utilizatorului

18

Pe langa faptul ca va lansa un nou smartphone Nexus si o noua verisune a sistemului de operare Android, Google planuieste sa introduca si functii noi in reteua sociala Google+. Surse apropiate companiei sustin ca Google va introduce optiunea Auto Awesome pentru materialele video.

Aceasta introducere va fi o extindere a functiilor de imbunatatire si editare a imaginilor si va permite utilizatorilor de Google + sa inregistreze materiale video, sa introduca tranzitii intre cadre, muzica si alte efecte fara sa fie nevoie sa se priceapa foarte bine. Noua optiune va fi asemanatoare software-ului Zoe de pe smartphone-urile HTC prin faptul ca va folosi optiuni de editare inteligenta, taieturi si secventializare care va oferi un aspect profesional si va permite folosirea mai multor tipuri de materiale media.

Deocamdata, nu se stie exact cum va functiona Auto Awesome, dar unul dintre oficialii Google a dat indicii despre lansare printr-un anunt care continea cuvantul “#momentsthatmatter”. Acest lucru sugereaza ca nu mai este foarte mult timp pana cand utilizatorii se vor putea bucura de noua optiune.

 

Πηγή: Engadget