Google transforma internetul intr-un labirint 3D

13

Google a lansat World Wide Maze, un mini-joc pentru Chrome prin care website-urile sunt transformate in peisaje de tip labirint 3D. Utilizatorii pot sa acceseze website-ul astfel transformat de pe smartphone-urile lor (pe care le pot folosi ca un controller clasic) si pot naviga prin interiorul labirintului.

World Wide Maze poate fi accesat la adresa chrome.com/maze, prin intermediul browserului Mountain View al Chrome. Odata ajunsi pe site, utilizatorii trebuie sa lanseze aplicatia Chorme de pe telefoanele lor mobile si sa o sincronizeze cu PC-ul. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul Tab Sync, prin scanarea unui cod QR sau prin simpla timitere pe e-mail a link-ului. Folosindu-se de smartphone, utilizatorii trebuie sa ghideze o bila prin labirint si sa colecteze anumite lucruri, toate acestea fara sa paraseasca pagina sau sa iasa de pe suprafata de joc.

Jocul, dezvoltat prin intermediul sistemului de codare HTML 5, are ca cerinte minim 1 GB memorie RAM si cel putin 256 MB capacitate a placii video pentru a permite functionarea. Iata un material video care prezinta jocul World Wide Maze dezvoltat de Google:

 

 

Πηγή: TGDaily