Google si Microsoft s-au ironizat de “ziua pacalelilor”

16

Pacaleala, pacaleala, dar sa radem de concurenta! Cam asta si-au propus cei de la Google si Microsoft inainte de ziua de ieri, 1 aprilie.
 
Cei doi giganti si-au jucat farse unul altuia. Microsoft a facut ca motorul sau de cautare Bing sa apara in culorile traditionale Google, iar jos, sub casuta de cautare, a montat traditionalul buton de “Search” plus inca o casuta – “I’m feeling confused” (“Sunt confuz” – trad.). Aceasta este o ironie la adresa mesajului de pe pagina Google Search – “I’m feeling lucky” (“Ma simt norocos” – trad.). Astfel, Microsoft a incercat din rasputeri sa ne convinga ca “Bing este noul Google”.
 
Dincolo, Google a satirizat viitorul update Windows Blue, pentru platformele Microsoft. Intr-un filmulet numit “Gmail Blue” se mentioneaza emfatic ca a fost o provocare sa “redeseneze complet tot, pastrand in acelasi timp totul la fel la nivel vizual”. In fapt, este un Gmail normal, doar ca e albastru. Google ne lasa astfel cu impresia ca actualizarea asteptata pentru Windows 8, Windows RT si Windows Phone, nu va aduce schimbari spectaculoase.

Πηγή: The Verge