Google+ primeste un mic update – fotografii de coperta mai mari si un nou tab

16

Reteaua de socializare Google+ si-a modificat usor design-ul si acum include  fotografii de coperta (n.r. – cover photo) mult mai mari, un tab pentru a accesa rapid review-urile locale si o metoda simplificata de editare a profilului de utilizator.

Utilizatorii pot acum sa aleaga fotografii de coperta cu o rezolutie maxima de 2120 x 1192 pixeli, iar aceste imagini vor fi afisate cu un aspect de 16:9 atunci cand se da click pe ele. “In acest fel, mai multe imagini vor putea fi folosite ca fotografii de coperta, asa ca este mai mare gama de selectie”, a declarat Sara McKinley, unul dintre oficialii Google.

De asemenea, s-a adaugat si un nou tab in bara laterala a Google+, astfel ca acolo utilizatorii vor putea gasi informatii despre subiecte locale. Acest lucru poate fi util daca exista utilizatori pasionati de Google care doresc sa ofere parerile lor despre localuri sau restaurante in locul competitiilor Yelp.

In plus, Google a facut editarea profilului de utilizator mai usoara. Tab-ul About a fost impartit in sectiuni  (Story, Places, Links etc.) care pot fi editate separat. Reteaua sociala aminteste utilizatorior si ca setarile de confidentialitate pot fi modificate pentru fiecare camp, individual, pentru cazul in care utilizatorii nu doresc ca anumite cercuri de prieteni sa vada update-urile recente.

Potrivit Google, aceste schimbari din cadrul retelei sociale vor fi lansate gradual, asadar, utilizatorii care nu beneficiaza inca de ele vor avea acces in scurt timp la noile optiuni.

 

 

Sursa: The Verge