Google prezinta notificarile Android Wear

73

Cum luna iunie sta sa inceapa, vara se apropie cu repeziciune. Acest sezon are multe semnificatii, insa pentru fanii ceasurilor inteligente vara lui 2014 intrucat vor fi lansate dispozitivele cu Android Wear. Deocamdata nu este clar cand vor fi disponibile Moto 360 sau ceasul inteligent LG G Watch, dar ceea ce este sigur este ca smartwatch-urile vor ajunge in perioada urmatoare pe piata.

 

De altfel, software-ul Android Wear este disponibil de ceva vreme, insa nu a fost foarte explorat. Totusi, Google a prezentat notificarile pentru jocuri, hardware-urile conectate, reminderele pentru calendar, dar si suportul pentru aplicatii si redarea de continut media.

 

In plus, Google vorbeste si despre dezvoltarea unui sistem Android Wear imbunatatit, creat special pentru dezvoltatorii care doresc sa creeze aplicatii dedicate. Aceste aplicatii ar putea fi unele care sa imbunatateasca stabilitatea, dar si functionarea ceasurilor inteligente – cum ar fi aplicatii care sa poata raspunde comenzilor vocale tot printr-o interactiune vocala.

 

Πηγή: PocketNow