Google pregateste Key Lime Pie dupa ce Android Jelly Bean devine din ce in ce mai popular

13

Qualcomm a oferit din neatentie presei o lista cu ceea ce se zvoneste a fi programul de lansare a mult asteptatului sistem de operare Android Key Lime Pie (KLP). Potrivit documentului, care a fost preluat rapid de mai multe site-uri, Key Lime Pie va fi lansat in aceasta primavara, ceea ce inseamna ca noua versiune ar putea ajunge pe piata undeva intre martie si iunie.

Specialistii unor publicatii de profil sugereaza faptul ca motivul pentru care Qualcomm insista ca lista sa fie retrasa din publicatii este tocmai pentru ca datele de lansare ale Key Lime Pie sunt corecte. “In plus, faptul ca Google a lansat Jelly Bean la evenimentul Google I/O de anul trecut se potriveste perfect cu noile date de la Qualcomm. Acum trebuie doar sa ne dam seama ce a planuit Google pentru Key Lime Pie”, a declarat Chris Chavez din echipa Phandroid.

Intre timp, popularitatea sistemului de operare Android Jelly Bean ( 4.1 si 4.2) a ajuns la cifra impresionanta de 10% din dispozitivele Android de pe piata, 9% dintre ele ruland Android 4.1 si doar 1.2% ruland versiunea 4.1 (care este limitata doar la Nexus deocamdata). In plus, versiunea Gingerbread a Android a scazut sub pragul de 50%, in timp ce 20% dintre dispozitivele cu sistem de operare Google ruleaza Ice Cream Sandwich (ICS).

 

 

Sursa: TGDaily