Google Play se pregateste de o actualizare importanta

53

Google Play este principala destinatie a utilizatorilor Android cand au nevoie de o aplicatie noua. De aproximativ doi ani, Magazinul Android nu si-a schimbat infatisarea, iar actualizarile sporadice au imbunatatit doar stabilitatea si au scos aplicatiile care incalcau prevederile Google.

Acum cei de la Droid-Life vestesc Google Play-ul 4.0 si au reusit sa captureze un hands-on cu noua interfata a magazinului virtual marca Google. Urmatorul Google Play se va afisa cu fonturi noi, tab-uri pentru categorii mai bine evidentiate, imagini mai mari care sa se aseze mai bine pe smartphone-urile ce graviteaza in prezent in jurul ecranelor de 5inch si pagini separate pentru aplicatii, filme sau muzica.

Scotocirea prin Google Play a ramas neschimbata si in aceasta versiune si probabil va ramane astfel atat timp cat Google si dezvoltatorii de aplicatii vor fi avantajati de afisarea prioritara. Filtrele avansate care sa afiseze exact ceea ce cautam vor mai avea de asteptat.

Noul Google Play va fi probabil lansat sau cel putin anuntat in timpul evenimentul Google I/O (15-17 Mai 2013), odata cu seria X Phone si restul secretelor Google.

 

Πηγή: droid-life