Google Play Books este disponibil acum si in Romania

25

Google a anuntat ca din aceasta saptamana sectiune de carti electronice din magazinul sau de aplicatii Google Play, va fi disponibila si utilizatorilor din Romania. Doritorii pot previzualiza carti de la editurile partenere, iar apoi le pot achizitiona direct din Google Play. Pasionatii de lectura vor putea descoperi si cumpara carti bestseller, aparitii noi, titluri clasice si multe altele, alaturi de milioane de jocuri si aplicatiile deja existente in magazinul Google Play.

Google Play foloseste tehnologia cloud-ului pentru a gestiona divertismentul digital – astfel incat sa puteti cumpara o carte pe telefon si sa o aveti disponibila instantaneu si pe computer sau tableta, iar lectura poate fi continuata oricand, din locul unde a fost intrerupta. Utilizatorii pot descoperi, cumpara si citi carti de pe numeroase platforme: telefoane si tablete Android, desktop dar si iPhone si iPad prin aplicatia Google Play Books.

Lectura poate fi continuata chiar si atunci cand nu exista o conexiune la Internet, ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o calatorie cu trenul.

Serviciul Google Play Books este disponibil aici.