Google numeste Yezz drept furnizorul de module pentru Project Ara

14

Smartphone-urile cu componente modulare pe care Google le-a dezvoltat in cadrul Project Ara vor revolutiona cu siguranta industria de profil. Gigantul a inceput o colaborare cu Yezz, un brand mobile global care ajuta Google prin suportul pe care il primeste de la parteneri europeni cum este Avenir Telecom.

 

Ideea de design modular care acum nu mai este doar un vis se potriveste foarte bine cu ritmul actual al vietii si sustine ideea unei independente in utilizare si o mai mare versatilitate a dispozitivului. Astfel, utilizatorii isi vor putea personaliza smartphone-ul in functie de nevoi si de bugetul de care dispun. In prezent, nicio companie de tech nu ofera aceleasi posibilitati pe care le promite Google prin intermediul Project Ara. Prin numirea Yezz drept furnizor oficial al acestor dispozitive, Google va beneficia de o accesibilitate extinsa si o colaborare care va ajuta la formarea unor piete stabile pentru componentele modulare. “Nu exista niciun partener mai bine calificat ca Avenir Telecom pentru a reprezenta brandul Yezz in spatiul EMEA”, a declarat co-fondatorul Yezz.

 

Astfel, Avenir Telecom va lucra cu Yezz drept distribuitor in Europa, Orientul Mijlociu si Africa si va sustine dezvoltarea dispozitivelor mobile in aceste zone. Avenir Telecom este o firma din Franta, sustinuta si de guvernul francez, si promoveaza proiecte inovative cum este Project Ara.