Google nu este multumita de actualele telefoane Motorola

14

Google a cumparat divizia Motorola Mobility acum noua luni dar nu poate face nimic cu aceasta deoarece a mostenit 18 luni de productie pentru telefoane ca RAZR HD si RAZR M. Product Pipeline cum ii spun americanii implica obligatia continuarii productiei din considerente economice.

Comenzi au fost plasate, componente ce nu pot fi utilizate in asamblarea altor produse sunt deja in stoc si necesitatea modernizarii liniei de productie ii impiedica pe Google sa isi realizeze propriile dispozitive pentru inca 9 luni.

Acum Google stramba din nas, de parca nu ar fi stiut la ce se inhama. Chief Financial Officer-ul (CFO) Google, Patrick Pichette a declarat de curand ca actualele produse Motorola “nu se ridica la standardele Google, nu sunt wow – inovative, revolutionare“. Acesta a mai declarat ca cele 18 luni trebuie scurtate pe cat posibil si ca Google deja se gandeste la urmatoarea linie de produse.

Sursa este sceptica in privinta prezentarii lui X Phone in cadrul evenimentului Google I/O, noi insa ne permitem sa visam si credem ca nu e mare lucru sa aranjezi o masa si sa incropesti macar cateva telefoane ca sa ai ce arata la ditamai evenimentul. Sau angajatii Google nu pot lucra daca nu simt valuri?

Sursa: gsmarena.com