Google Now s-a dovedit a fi mai bun decat Siri si Cortana

19

E discutabil care dintre asistentii vocali a facut primul performanta. Poate ca Siri a castigat primul lumina reflectoarelor, insa Google Now a aparut cu putin timp inaintea lui. Chiar si in cazul nou aparutului asistent Cortana a existat un precedent prin Voice Command de la Microsoft, optiune integrata in Pocket PC.

 

Cei de la firma Stone Temple sustin ca au cercetat si au descoperit ca Google Now este mai bun decat asistentii vocali Siri sau Cortana. Testul a constat in cautari prin activare vocala, iar Google Now a returnat 1.795 de rezultate imbunatatite cu continut personalizat, in timp ce Siri a returnat 908, iar Cortana doar 630.

 

Comparativ, Google Now a avut o acuratete de 88 de procente, Siri 53 de procente, iar Cortana doar 40 de procente. Castigatorul s-a decis tinandu-se cont de cantitatea de cunostinte afisate de fiecare asistent vocal. Totusi, partea proasta este ca acest test s-a concetrat pe cautarea de continut, functie mai putin utilizata in cazul unui asistent vocal. In ceea ce priveste controlul si indeplinirea unor functii, a fost demonstrat ca Siri sau Cortana sunt superioare Google Now.

 

Iata si infograficul realizat de cei de la Stone Temple:

mdr

 

Πηγή: PocketNow