Google Now primeste reminder pentru plata facturilor

28

Google Now este un serviciu foarte util pentru toti cei care il folosesc pentru ca ofera informatii de care utilizatorii au nevoie fara ca acestia sa fie nevoiti sa le caute. O noua optiune care va fi introdusa curand in serviciu ii va extinde acestuia utilitate intrucat va adauga remindere pentru plata facturilor.

 

Daca utilizatorii si-au legat contul Gmail de Google Now, atunci cand vor primi informatii despre facturi Google Now va afisa in partea de sus a ecranului remindere pentru plata acestora. Acest lucru se poate face doar apasand pe optiunea “da”, iar Google va incepe sa importe acele informatii pentru utulizatori. Notificarea afisata va contine si alte informatii importante cum ar fi numele companiei, suma facturii si data scadenta. Daca utilizatorul va apasa pe notificare, va fi dus direct catre e-mailul din serviciul Gmail.

 

Aceasta noua optiune este numai una dintre micile schimbari pe care le-a suferit Google Now in ultima vreme. Oricum ar fi, facilitatea va fi foarte binevenita pentru cei care isi monitorizeaza atent situatia facturilor si le platesc online.

 

Πηγή: Slashgear