Google Now primeste functii pentru functionarea offline

31

Noua versiune a Google Search ofera functii suplimentare pentru utilizatori. Primele informatii dezvaluiau introducerea unor mici imbunatatiri, cea mai importanta dintre ele fiind sistemul de reamintire a parcarii.

 

Recent, insa, o alta schimbare extrem de utila a fost adusa in prim plan pentru ca are potentialul de a deveni o unealta Importanta pentru utilizatori in viitor, pe masura ce Google face pasi inainte pentru implementarea comenzilor vocale pentru setarile telefonului. Compania a oferit si ea detalii cu privire la noua versiune a Google Search si subliniaza si o alta facilitate – posibilitatea Google Now de a stoca acele cards cu informatii pentru ca utilizatorii sa le poata folosi si in mod offline.

 

Cei care sunt mereu in miscare in oras, mai ales daca fac calatorii cu metroul sau stau in cladiri cu pereti grosi de beton sunt obisnuiti, probabil, ca acea conexiune la internet pe care o folosesc sa nu fie foarte stabila. Totusi, pierderea conexiunii la internet nu va mai fi acum o piedica in folosirea asistentului Google Now.

 

Desigur, aceasta abilitate Google Now de a functiona in mod offline poate parea doar o imbunatatire minora. O astfel de optiune a fost asteptata, insa, de multi dintre utilizatorii care depind de acest serviciu indiferent daca au sau nu o conexiune stabila la internet.

 

Πηγή: PocketNow