Google Now Launcher primeste un update care aduce scroll-ul vertical si cautarea mai rapida de aplicatii

28

Inca de anul trecut, Google face eforturi pentru a aduce Google Now Launcher si pe alte dispozitive. Serviciul a debutat pe smartphone-ul Nexus 5 si a fost apoi trimis si catre alte editii Google Play ale smartphone-urilor Nexus. De atunci, piata a evoluat si, pentru ca Google doreste sa ramana mereu in pas cu ce se intampla, a adus un update important aplicatiei.

 

Noua versiune a Google Now Launcher introduce scrolling-ul vertical, in locul celui orizontal. Se pare ca, cel putin pentru moment, schimbarea este definitiva, iar cei care descarca noua aplicatie nu se mai pot intoarce la vechiul mod de navigare. In plus, actualizarea aduce si o noua functionalitate in Google Now Launcher, iar utilizatorii vor putea acum sa caute mai rapid printre aplicatiile instalate. Acest lucru este posibil doar prin apasarea mai lunga a unui buton care va genera aparitia unui camp de cautare. Cu siguranta ca noile schimbari vor fi utile celor care au multe aplicatii instalate si care vor sa se miste mai rapid si mai confortabil.

 

Actualizarea a inceput deja sa fie distribuita si ar trebui sa ajunga curand pe toate dispozitivele. Noua versiune Google Now Launcher poate fi descarcata gratuit din magazinul online Play Store.

 

Πηγή: PocketNow