Google Now 3.1.0 pentru iOS include notificari si activare vocala

15

Cu toate ca dispozitivele Nexus au prioritate absoluta in ceea ce priveste actualizarile Android si aplicatiile Google, compania nu ii uita pe clientii Apple care apeleaza la serviciile sale.

 

Odata cu versiunea 3.1, utilizatorii Google Now din ecosistemul iOS primesc notificari, carduri noi si posibilitatea demararii unei cautari hands-free prin Google Now, rostind “OK Google” fara a porni aplicatia sau actiuni suplimentare.

 

Notificarile apar inainte de intrarea in meniul aplicatiei si ofera informatii despre notitele din agenda personala. Aceste informatii se refera la starea traficului pe ruta aleasa, intarzierea zborurilor si anunta la momentul oportun cand ar fi bine sa pleci catre destinatia aleasa.

 

Memento-urile pot fi inregistrate vocal si ii amintesc posesorului cand trebuie sa cumpere cafea sau cand actorul preferat apare intr-un film nou.

 

Pe langa noile functii, aplicatia aduce pe iOS o interfata noua, mai curata, gesturi pentru zoom si logare printr-o singura atingere daca dispozitivul cunoaste deja un cont Google.

 

Google Now este disponibil in limba romana si poate fi descarcat gratuit din App Store.