Google Nexus 5: prezentare, parti pozitive si parti negative [VIDEO]

20

Google a lansat in sfarsit noul sau smartphone Nexus 5, dupa luni in care entuziastii au asteptat cu sufletul la gura acest eveniment. Dispozitivul ruleaza cel mai recent sistem de operare al Google, Android 4.4 KitKat.

In plus, Nexus 5 este dotat cu un ecran fullHD de 4.95 inci, un procesor quad-core Snapdragon 800 si 2 GB memorie RAM. De asemenea, smartphone-ul incorporeaza o camera foto de 8 megapixeli cu stabilizator optic si are o baterie cu o capacitate de 2.300 mAh. Nexus 5 cantareste aproximativ 130 de grame, are 8.6 milimetri grosime si vine in doua variante de culori: alb si negru.

Totusi, competitia pe piata smartphone-urilor si aparitia constanta de noi modele pot pune clientii in dificultate. Multitudinea de modele, care mai de care mai dotate, poate genera confuzie pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un astfel de dispozitiv.

Iata, mai jos, doua materiale video despre noul smartphone Google Nexus 5. Primul reprezinta un spot de prezentare, iar cel de-al doilea expune punctele pozitive si cele negative ale noului produs.

 

 

Πηγή: PocketNow