Google Nexus 4 este disponibil si in Romania

19

Ultimul telefon Google, Nexus 4, realizat in colaborare cu LG ajunge in sfarsit si in Romania in magazinele de profil precum PCGarage.ro, dc-shop.ro, evomag.ro, quickmobile.ro si cel.ro.

Desi smartphone-ul are un pret usor piperat, in jur de 2399 lei, multi fani ai dispozitivelor Google sau LG vor prefera acest dispozitiv datorita optimizarii sistemului de operare Android “curat” si al actualizarilor 0day puse la dispozitie de Google.

Va reamintim ca Nexus 4 are un display de 4,7inch, ecran tactil (capacitiv) TrueHD-IPS Plus, si rezolutie de 1280×768. Jocurile si multi-tasking-ul sunt rezolvate de procesorul cu patru nuclee (quad-core) Krait tactat la 1,5GHz, GPU Adreno 320, incorporate in SoC-ul Qualcomm Snapdragon Pro APQ8064 si de cei 2GB de RAM. Din pacate firavii 8GB de memorie flash raman batuti in cuie, dispozitivul tinandu-si carcasa inchisa oricarui tip de card ce i-ar putea mari capacitatea de stocare. Camera de 8 megapixeli poate lua ochii celor ce vaneaza cifre, noi credem insa ca cei 5MP afisati de predecesorul sau, Galaxy Nexus erau suficienti. Sa nu uitam ca 8MP vor lasa o amprenta considerabila si in spatiul restrans de stocare plasat pe Nexus 4.

Conectica este destula, ii lipseste insa controversatul LTE care oficial nu exista. Un alt inconvenient ar fi si lipsa Radioului FM. Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.2.1 Jelly Bean si este alimentat cu o baterie de 2100mAh la care nu se ofera acces, carcasa fiind sigilata.

Daca nu sunteti fani Google sau fanatici Android, puteti alege un Galaxy S III care ofera mai multe variante de stocare, slot microSD, acces la baterie si Radio FM la circa 200 de lei in minus, in functie de magazin.

Google Nexus 4 este in prezent in oferta magazinelor de mai jos. Luati-l cat e cald si nu uitati sa cereti rest la 0,99 RON.

    

PCGarage.ro 2399,99 RON
dc-shop.ro 2346,00 RON
evomag.ro 2399,00 RON
quickmobile.ro 2399,90 RON
cel.ro 2409,00 RON