Google Maps primeste un Uber update

28

Google aduce un update in aplicatia Maps, cu intructiuni de navigare imbunatatite, cu noi optiuni de cautare si cu posibilitatea de a folosi aplicatia Uber pentru a comanda un taxi cand te grabesti.

 

Gasesti update-ul pe Google Play si in App Store, impreuna cu ghiduri de alegere a celor mai usoare si eficiente rute cand esti deja in deplasare. O alta caracteristic iti permire sa cauti o zona anume si sa salvezi informatiile gasite pentru utilizarea lor offline. Daca veti calatori in afara tarii, vei putea vedea locurile salvate in Google Maps de pe toate dispozitivele mobile, de asemenea sa pui un semn de carte virtual locurile pe care planuiesti sa le vizitezi candva.

 

Nu in ultimul rand, Google a adaugat in acest update filtre noi de cautare a restaurantelor, barurile si locurilor care te intereseaza. Optiunile de sortare se bazeaza pe programul, parerile, preturile localurilor cautate, iar acestea vin impreuna cu sfaturi despre cele mai bune rute, comparand optiunile afisate de Uber cu diverse alternative.

 

google_maps

Πηγή: engadget