Google Maps aduce peste 10.000 de planuri de etaj interior pe ecran

12

Google a anuntat, o actualizare la versiunea desktop a serviciului sau de cartografiere care o aduce in aceeasi linie cu versiunea Android. Exista acum peste 10.000 de planuri de etaj pe Google Maps pentru desktop.

Google Maps

Hartile de interior sunt disponibile in prezent pentru anumite locatii, in Belgia, Canada, Danemarca, Franta, Japonia, Elvetia, Suedia, Marea Britanie, si Statele Unite. Puteti vizualiza o lista completa a locatiilor care au fost cartografiate la Google Indoor Maps pagina web disponibila.

Inainte de a pleca de acasa pentru sarbatori sau la cumparaturile Black Friday verifica hartile interioare ale aeroportului sau mall-ul de pe desktop pentru a planifica mai bine calatoria  dumneavoastra. Pur si simplu zoom pe o cladire de pe Google Maps si veti vedea in mod automat un plan detaliat cu etajul, etichete utile pentru porti de la aeroport, magazine in cadrul mall-ului, departamente in cadrul unui supermarket, precum si ATM-uri, grupuri sanitare si multe altele.

Google Maps pentru Android a cartografiat interiorul cladirilor de ceva timp. Cand vine vorba de harti, este logic, ca Google sa se concentreze pe Android in primul rand, si apoi sa se ocupe de desktop. La urma urmei, daca te plimbi printr-o cladire este mai plauzibil sa ai un telefon cu tine decat un computer.