Google lanseaza o aplicatie de monitorizare a lui Mos Craciun [video]

  12

  Google te pune Pe urmele lui Mos Craciun, acum ca perioada este favorabila, printr-o aplicatie care te tine la curent cu traseul cadourilor si cu ce se intampla in satul mosului, inainte de Craciun. Incepand de la 1 decembrie, pana pe 25, in fiecare zi se va debloca o noua optiune in aplicatie, cu care sa interactionezi.

   

  Vei vedea noi clipuri video, mici jocuri, informatii cu privire la traditiile de Craciun din jurul lumii, iar in curand o modalitate prin care sa afli cum se spune la Mos Craciun in diferite limbi. Vei putea sa trimiti mesaje din partea mosului catre persoanele dragi, atat de pe desktop, cat si de pe telefonul tau cu Android.

   

  Era de asteptat sa se introduca pe piata o nou produs care sa promoveze poate cel mai iubit brand, brand care se construieste si se retransforma in fiecare an, ca sa nu se plictiseasca lumea de hainele vechi ale lui mos Craciun. Digitalizarea lui si prezenta pe mai multe dispozitive mobile, iti vor aminti ca trebuie sa cumperi cadouri si sa consumi produse specific craciunesti.

   

  Πηγή: theverge