Google lanseaza Google Now Launcher pentru Nexus, modelele GPe

34

Atunci cand s-a lansat Nexus 5 s-a introdus o noua era pentru launcherele Android, cu serviciul Google Now accesibil utilizatorilor printr-o singura atingere de ecran. Problema a fost ca acest sistem nu a mai evoluat, iar Google nu a dat semne ca are de gand sa mai aduca schimbari.

 

Totusi, recent a fost lansat un update pentru Google Search care a introdus un nou nume launcher-ului – acesta nu se mai numeste Google Experience Launcher, ci Google Now Launcher. Desi nu era o certitudine, includerea “now” in denumire oferea ceva sperante ca acest sistem va primi o mai buna integrare cu Android si va deveni parte a acestui sistem de operare. Acum, Google introduce acest launcher si pentru dispozitivele Nexus, editiile Google Play.

 

Pe langa faptul ca acest launcher face din Google Now un serviciu mult mai accesibil, se introduce si un bara de notoficari transparenta. In plus, utilizatorii pot porni acum serviciul folosindu-se de comanda “OK Google si vor avea acces si la celelalte optiuni de asteptat pentru un Nexus 5 care ruleaza acest software.

 

Desigur, vor exista utilizatori care vor prefera vechiul launcher. Totusi, noul launcher este cu adevarat o optiune de incercat pentru utilizatorii de dispozitive Nexus, Google Play Editions.

 

Πηγή: PocketNow